Céginfo | Tervezés, oktatás | Referenciák | Kapcsolatfelvétel | Központi porszívó
Központi porszívó

A központi porszívó-rendszer hatékony, egészséget megóvó, emberközpontú megoldás.

Hatékony, hiszen az adott épület paramétereit figyelembe véve kerül megtervezésre, így az adott körülményeknek megfelelő legjobb teljesítményt nyújtó rendszer kerül kiépítésre.

Egészséget megóvó, mivel a rendszer a kialakításából adódóan a lakótérben felszívott levegőt, poratkát, valamint a szervezetet irritáló polleneket is egy zárt rendszeren keresztül az épületen kívülre juttatja. A hagyományos porszívókkal ellentétben így nem keletkezik felvert és a lakótérbe visszafújt por.

A takarítás csendesebb, kényelmesebb, könnyebb, hisz nincs gépzaj és csak a gégecsövet kell „cipelni” a hagyományos porszívóval ellentétben.

A nagy portartálynak köszönhetően a tartály takarítására is ritkábban kerül sor.

 

A központi porszívó rendszer a falakban, padlóban elvezetett csőrendszerből, egy nagyteljesítményű porszívóból, gégecsőből, fali csatlakozókból, szemétlapát adapterből, valamint a takarítás megkönnyítő kiegészítőkből áll.

Alkalmazása könnyű, mivel a gégecső csatlakoztatásával automatikusan bekapcsoljuk a gépet, és a körültekintő tervezésnek köszönhetően a gégecsővel  a legeldugottabb sarkok is könnyen elérhetővé válnak.

Nagy szívóerejének köszönhetően a legfinomabb porszemcséket, a poratkákat, polleneket is eltávolítja. A beszívott levegőt a szabadba továbbítja, így megszűnik az állandó porkörforgás.

 

A rendszer épülő és már elkészült ház esetén is kiépíthető!

 

A rendszer telepítése két részből áll:

- alapszerelés

            Az alapszerelés során a szerkezetkész házban a csőrendszer kerül kiépítésre.

- végszerelés

Az elkészült épületben felszerelésre kerülnek a csatlakozók, valamint felszerelésre kerül a porszívó.

 

Már elkészült, vagy felújításra váró épület esetén a kiépítést a legkevesebb bontással oldjuk meg. Ilyenkor a csőrendszert a falon kívül, rejtve helyezzük el.

 

Megkeresésére írásos árajánlatot adunk, esetleges kérdéseire választ adunk.